Garanterer


Kundservice

Vår kundservice hjälper till att svara på dina frågor. Ring 08 23 42 22.

 

Säker betalning

Vid betalning på www.smartbox.se är vi mycket noggranna med säkerheten och när du anger ditt kreditkortsnummer vidtar vi alla nödvändiga försiktighetsåtgärder. För att göra detta använder vi säkerhetsprotokollet SSL (Secure Socket Layer) och alla transaktioner berabetas automatiskt via en säker server.

All information som skickas över internet under köpprocessen krypteras med SSL-krypteringsteknik och är därmed skyddad och oanvändbar för tredje part.

 

Kostnadsfri bytesrätt

En Smartbox som köpts efter September 2015 kan bytas kostnadsfritt inom giltighetstiden, som är 2 år efter inköpsdatumet.

För våra 2015-versioner, som såldes mellan september 2014 och september 2015 kan erbjudandena, som minimum, användas till mars 2016 Därefter kan boxen bytas helt utan extra kostnad.

För äldre versioner gäller att du kan förlänga eller byta din Smartbox här på hemsidan, och du mottager då en helt ny Smartbox. Den nya boxens villkor och giltighetstid gäller då. Du kan förlänga eller byta din Smartbox mot en administrationsavgift. När en Smartbox inhandlats via vår hemsida, gäller distansköpslagen och kunden har 14 dagars ångerrätt, förutsatt att varan återlämnas till oss i oförstört skick.
 

Giltig i 2 år

Smartboxar som säljs efter September 2015 är giltiga i 2 år efter det datum boxen köptes.
 

Hög kundnöjdhet

Det är viktigt för oss att våra kunder är glada för sina upplevelser. Därför är vi också stolta över att 95 % är nöjda eller mycket nöjda med sin upplevelse. Dessutom finner 72 % upplevelseskonceptet som intressant presentidé.
 

Kvalitet

Upplevelserna som återfinns i våra boxar är utvalda av Smartbox. Våra partners, som erbjuder upplevelserna, har alla skrivit på ett avtal samt blivit besökta av en medarbetare från Smartbox. Det gör att vi kan säkerställa att våra partners lever upp till vår standard. Vi har dessutom en kontinuerlig kvalitetskontroll så att vi alltid kan vara säkra på att erbjuda Sveriges bästa upplevelser till våra kunder.
 

Stort utbud

Med mer än 1 900 upplevelser kan Smartbox erbjuda en present som passar vid alla tillfällen. Upplevelserna är förpackade i 29 olika teman som i sin tur är indelade i fyra olika kategorier: Äventyr, Mat och dryck, Må bra samt Hotell. I varje Smartbox finns massor av spännanjde upplevelser som mottagaren av presenten får välja bland. Priser från 299 kronor.

DET STÖRSTA UTBUDET Fler än 2.500 upplevelser1
ENKEL ATT ANVÄNDA Med Smartbox exklusiva tjänster
KVALITETSUPPLEVELSER Noggrant utvalda och utvärderade

SE NYHETER

Prenumerera på vårt nyhetsbrev med det senaste om Smartbox.

Din e-postadress blir insamlad av Smartbox Group Sverige med det enda syftet att skicka Smartbox nyhetsbrev och kampanjer. Du kan avprenumerera från dessa utskick när som helst genom att klicka på avprenumerera/ unsubscribe-länken, som finns längst ner i alla mejl.

Stäng

Ange din e-postadress för att få information när #BONGO# finns i lager.