Kundvagnen är tom

Selection 2012
För alla smaker

Smartbox Selection är en unik box som innehåller en mängd olika upplevelser. Det betyder att det finns något för alla smaker.

Värdebeviset i denna speciella box är giltigt för samtliga upplevelser som presenteras i Världens kök, Sport och aktivitet samt Kropp och själ. I själva boken presenteras endast ett urval av alla upplevelser som finns att välja bland. Samtliga upplevelser finns här på hemsidan i respektive box, följ länkarna nedan för att läsa mer. Observera att även upplevelserna i Upplev Stockholm nu ingår i Selection.
1-4 personer 263 upplevelser

Denna Smartbox är giltig till den 30/04/2013

450 SEK

Vi garanterar

  • Säker betalning
  • Kvalitet
  • Kundservice
Världens kök Världens kök 2012

I den här boxen ryms smakupplevelser med influenser från världens alla hörn. Välj en internationell restaurang och njut av en middag för två personer.

Se alla upplevelser
Sport och aktivitet Sport och aktivitet 2012

Bowling, gokart, salsa eller cykling. Upplevelserna i Sport och aktivitet passar den som gillar att aktivera sig. Gäller för en till fyra personer.

Se alla upplevelser
Kropp och själ 2012

En välgörande upplevelse för en person. Njut av en stunds avkoppling, som till exempel ansiktsbehandling eller massage, på en utvald spa- eller skönhetssalong.

Se alla upplevelser
Upplev Stockholm Upplev Stockholm 2012

Upptäck storstaden genom en upplevelse. Utbudet passar lika bra till den som är på besök som till den som har Stockholm som sin hemstad. Gäller för en till fyra personer.

Se alla upplevelser
Nouveau

ALLE ACTIVITEITEN

Lijstweergave

Stäng
För att kunna ge dig den bästa upplevelsen av www.smartbox.se använder vi cookies. Genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies. För mer information klicka här. Stäng
Stäng

Ange din e-postadress för att få information när #BONGO# finns i lager.