Kundvagnen är tom

Weekend

Ge bort en hotellvistelse med en upplevelsepresent från Smartbox. Mottagaren får välja mellan allt från övernattningar på gemytliga herrgårdar och moderna hotell till en weekend i romantiska Paris.

Alla weekendresor

GILTIG I 2 ÅR*
KOSTNADSFRI BYTESRÄTT**
SNABB LEVERANS

Alla har ett behov av att komma bort från vardagens stress ibland. Med Smartbox weekendupplevelser har du möjlighet att ge bort en fantastisk resa för två. 

Välj bland 9 olika weekendaktiviteter så som en härlig helg i någon av Europas pulserande storstäder, en avslappnande paus på ett charmigt hotell på landet, eller varför inte en gourmetmiddag och en övernattning på ett stilfullt hotell. Vad du än väljer kommer det garanterat bli årets present.

+ Visa mer

Alla weekendupplevelser

Det finns ingen som inte skulle uppskatta en trevlig minisemester. Ge bort ett Smartbox presentkort till din partner, dina föräldrar eller en vän. Det stora urvalet av destinationer ger mottagaren möjligheten att själv välja den perfekta presenten.

ALLE ACTIVITEITEN

Lijstweergave

Stäng
För att kunna ge dig den bästa upplevelsen av www.smartbox.se använder vi cookies. Genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies. För mer information klicka här. Stäng
Stäng

Ange din e-postadress för att få information när #BONGO# finns i lager.