Kundvagnen är tom

FILTERA resultaten
FILTER:
180 Smartbox
1 - 12 av 180 resultat

Med ett presentkort från Smartbox får du fina upplevelser

Ge bort upplevelser med ett presentkort från Smartbox. Känner du någon som snart fyller år? Då är ett presentkort från Smartbox en mycket uppskattad present! Den passar lika bra att ge bort vid jul som att ge bort till någon du tycker om - som ett bevis på din uppskattning!

Många upplevelser att välja mellan

Genom att ge bort ett presentkort med en härlig upplevelse låter du mottagaren själv få välja mellan det stora utbud som finns. Det finns paket med upplevelser för 2-4 personer eller för endast en person för att njuta av själv. Vad sägs om en upplevelse med fart och fläkt eller njuter du kanske hellre av en bit god mat eller testar choklad? Genom att välja tema för presentkortet kan du tillgodose födelsedagsbarnet eller din partner på allra bästa sätt.

Varför ska du välja en Smartbox?

En smartbox garanterar mottagaren en upplevelse som han eller hon kommer att minnas för livet. Inte nog med ett fint presentkort levererat i en liten ask man får även en liten bok med detaljerade beskrivningar av alla de upplevelser mottagaren kan välja mellan. Det finns mat upplevelser i Stockholm eller i Göteborg plus i många fler städer i Sverige och Danmark. Det står fritt att välja mellan det som står i boken.

Hur går det till att beställa?

Du beställer det presentkort du tror passar bäst till din älskling din bror din mamma eller vem du önskar ge presenten. Därefter kan du få det direkt hemskickat till dig eller till mottagaren.

+ Visa mer

ALLE ACTIVITEITEN

Lijstweergave

Stäng
För att kunna ge dig den bästa upplevelsen av www.smartbox.se använder vi cookies. Genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies. För mer information klicka här. Stäng
Stäng

Ange din e-postadress för att få information när #BONGO# finns i lager.