Kundvagnen är tom

Njut av en vistelse i Sverige eller utomlands:

Övernattning och boende

Se alla vistelser

GILTIG I 2 ÅR*
KOSTNADSFRI BYTESRÄTT**
SNABB LEVERANS

Ge bort ett skönt boende i present. Det kan vara en (eller flera) övernattningar i Sverige eller ett annat trevligt land i Europa. Välj mellan hotellvistelse, herrgårdsupplevelse eller avkopplande spabesök med övernattning.

Ge bort en trevlig vistelse i present

Även om man säger ”Borta bra men hemma bäst”, kan en liten paus vara den bästa medicinen i en stressig vardag. Skäm bort en av dina närmaste och ge bort ett härligt boende i present. Det kan vara 1-3 övernattningar i Sverige eller utomlands. Det kan vara en herrgårdsövernattning eller en spavistelse – ge bort det som passar mottagaren bäst! För vilken present är bättre än en resa ut i världen?

När du ger bort en Smartbox ger du bort en unik present där mottagaren själv får bestämma vilken upplevelse hon eller han önskar. Ett Smartbox presentkort ger tillgång till fler än 2500 upplevelser inom vistelser, gastronomi, action, wellness eller mix. Se alla presentkort här.

ALLE ACTIVITEITEN

Lijstweergave

Stäng
För att kunna ge dig den bästa upplevelsen av www.smartbox.se använder vi cookies. Genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies. För mer information klicka här. Stäng
Stäng

Ange din e-postadress för att få information när #BONGO# finns i lager.