Om Smartbox

Smartbox Group är det ledande företaget på den europeiska och globala marknaden inom upplevelsepresenter.

Verksamheten Smart&Co, som är företagets juridiska namn, grundades år 2000 av fransmannen Pierre Edouard-Stérin. Hans vision var att skapa en upplevelsepresent som alla kunde använda och som innehöll ett stort utbud av bra upplevelser. Han önskade också att komma med ett nytt och annorlunda alternativ till traditionella presenter såsom blommor och choklad, och lanserade därför Smartbox. Smartbox blev fort en stor succé och kan idag köpas i 10 europeiska länder. Smart & Co Aps i Danmark etablerades år 2007.

 

Än idag är det vårt mål att reducera den stress som kan uppstå i samband med köp av den helt perfekta presenten. Vi hittar hela tiden nya partners så att det alltid finns ett uppdaterat utbud att välja från. Smartbox önskar att erbjuda de bästa upplevelsepresenterna oavsett om du köper till någon du håller av eller till dig själv. 

Karriärmöjligheter hos Smartbox Group

Smartbox Group är det ledande företaget på den europeiska och globala marknaden inom upplevelsepresenter.

Hos Smartbox Group är vi ett team av engagerade medarbetare som är passionerad och nytänkande inom våra egna arbetsområden.

Våra produkter finns i 10 länder och består av 7 välkända varumärken: Smartbox, Bongo, Buyagift, La Vida Es Bella, Cadeaubox, Dakotabox och Emozione3. Förra året sålde Smartbox Group över 6 miljoner upplevelsepresenter och rundade en omsättning på 500 miljoner euro. Smartbox Group’s produkter kan köpas via internetet och hos återförsäljare runt om i Europa.

Vi önskar att fortsätta vår tillväxt, därför söker vi alltid efter talanger inom olika arbetsområden och från olika länder, som önskar att ansluta sig till vår Smartbox resa.

Vill du arbeta hos ett företag, där dina idéer och inputs kommer att uppskattas, där du vill ha nya utmaningar och lämna ditt avtryck, vill vi gärna höra från dig.

Är du intresserad av att få internationell arbetslivserfarenhet kan du se vilka lediga tjänster vi för tillfället söker medarbetare för.

Se lediga tjänster genom att klicka här

DET STÖRSTA UTBUDET Fler än 2.500 upplevelser1
ENKEL ATT ANVÄNDA Med Smartbox exklusiva tjänster
KVALITETSUPPLEVELSER Noggrant utvalda och utvärderade

SE NYHETER

Prenumerera på vårt nyhetsbrev med det senaste om Smartbox.

Din e-postadress blir insamlad av Smartbox Group Sverige med det enda syftet att skicka Smartbox nyhetsbrev och kampanjer. Du kan avprenumerera från dessa utskick när som helst genom att klicka på avprenumerera/ unsubscribe-länken, som finns längst ner i alla mejl.

Stäng

Ange din e-postadress för att få information när #BONGO# finns i lager.