Kundvagnen är tom

Originella julklappstips


GILTIG I 2 ÅR*
KOSTNADSFRI BYTESRÄTT**
SNABB LEVERANS

Känslan av julefrid, som sänker sig över landet när mörkret faller, är en mycket speciell känsla. Julafton är en dag och kväll som många delar med sina närmaste och är en dag då familjetid, utsökt mat och julklappar är i centrum. Ge bort en Smartbox till julafton, så det nya året kan fyllas med underbara upplevelser!

Julklappar för alla

ÖNSKA GOD JUL MED EN SMARTBOX

En Smartbox är mycket mer än ett presentkort - när presentkortet används, blir det en upplevelse som man kommer att minnas lång tid framöver. En värld av upplevelser inom  gastronomi, vistelser, wellness eller äventyr och action.

När du ger en Smartbox till jul kan mottagaren välja den upplevelse hon eller han önskar. Ge bort en julklapp som kan upplevas under det nya året. Du kan välja om det är en julklapp som väcker aptiten, en julklapp som är ren avkoppling eller en rolig aktivitet. Ge bort den bästa presenten!

Se alla julklappar här.

ALLE ACTIVITEITEN

Lijstweergave

Stäng
För att kunna ge dig den bästa upplevelsen av www.smartbox.se använder vi cookies. Genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies. För mer information klicka här. Stäng
Stäng

Ange din e-postadress för att få information när #BONGO# finns i lager.