Kundvagnen är tom

Hitta en julklapp som han aldrig glömmer

Julklappar & julklappstips till honom


GILTIG I 2 ÅR*
KOSTNADSFRI BYTESRÄTT**
SNABB LEVERANS

Ge bort en julklapp som kommer att få honom till att le brett när han förväntansfullt sliter upp omslagspappret på julafton. Är du på jakt efter en julklapp till din man, bror, kompis eller kollega, så hittar du den perfekta julklappen till honom här.

HITTA DEN PERFEKTA PRESENTEN

VÅRA BÄSTA JULKLAPPSTIPS TILL HONOM

Överraska honom med en äventyrlig julklapp – ge bort en Smartbox. Låt honom välja mellan olika aktiviteter, så han kan prova på sin favorit aktivitet. Föreställ dig hans ansikte, när du ger bort en julklapp och han kan välja att köra gokart, besöka sin favorit restaurang eller njuta av en mysig miniresa i Sverige eller utomlands.

Hitta den perfekta julklappen till honom bland våra många presenttips. Välj mellan upplevelser inom teman gastronomi, action och äventyr, wellness eller en vistelse.

Med mer än 2500 upplevelser är en Smartbox i julklapp ett bra val till honom. Välj presentförpackning och lägg till ett personligt julkort, så det blir en riktig julöverraskning.

ALLE ACTIVITEITEN

Lijstweergave

Stäng
För att kunna ge dig den bästa upplevelsen av www.smartbox.se använder vi cookies. Genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies. För mer information klicka här. Stäng
Stäng

Ange din e-postadress för att få information när #BONGO# finns i lager.