Kundvagnen är tom

Julklappstips och julklappar till henne


GILTIG I 2 ÅR*
KOSTNADSFRI BYTESRÄTT**
SNABB LEVERANS

Vill du ge bort den bästa julklappen till din mamma, syster, fru, flickvän eller din bästa väninna? Du vill gärna unna henne något alldeles speciellt till jul och se hur hon förväntansfullt sliter upp omslagspapperet. Ge bort en upplevelse i julklapp, som hon kan njuta av: En härlig middag, ett avkopplande spabesök, en äventyrlig vistelse eller rolig aktivitet.

HITTA DEN PERFEKTA PRESENTEN

Leverans till jul

Beställningsdatum Leveransdatum
Innan klockan 12:00 den 20/12 Levereras innan jul
Efter klockan 12:00 den 20/12 Levereras efter jul
E-Smartbox Omedelbart via e-post

Julklapp till frun, väninnan, systern eller mamma

Julafton är en kväll, där du kan sprida glädje bland familj och vänner. Låt henne njuta av en härlig upplevelse i det nya året, som ligger precis runt hörnet. Finns det bättre sätt att börja det nya året, än med en upplevelse i julklapp, som hon kommer att minnas i lång tid?

Vi vill gärna inspirera dig med alla våra julklappstips, så du kan ge bort den bästa upplevelse i julklapp. Är hon glad för att gå ut och äta, då kan du ge bort en brunch, lunch eller middag i julklapp. Se våra många gastronomi upplevelser.

Kanske hon njuter av en wellness upplevelse i avkopplande spaomgivningar och tycker om att skämma bort sig själv. Vara först med den perfekta julklappen och ge bort ett spabesök i julklapp. Det kommer hon älska!

Är hon en äventyrare så kan du ge bort en julklapp som är en utflykt i Sverige eller ut i den stora världen. Ge bort en vistelse i julklapp till henne – se alla våra vistelser här.

Gillar hon att prova på nya saker och gärna roliga och annorlunda aktiviteter? Våra action upplevelsepresenter innehåller en mängd av trevliga aktiviteter, som hon kan välja mellan. Hitta en rolig julklapp till henne här.

Du kan också ge bort ett presentkort i julklapp, så hon själv kan välja mellan de mer än 2500 underbara upplevelser.

ALLE ACTIVITEITEN

Lijstweergave

Stäng
För att kunna ge dig den bästa upplevelsen av www.smartbox.se använder vi cookies. Genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies. För mer information klicka här. Stäng
Stäng

Ange din e-postadress för att få information när #BONGO# finns i lager.