Kundvagnen är tom

Julklappstips och julklappar till henne


GILTIG I 2 ÅR*
KOSTNADSFRI BYTESRÄTT**
SNABB LEVERANS

Vill du ge bort den bästa julklappen till din mamma, syster, fru, flickvän eller din bästa väninna? Du vill gärna unna henne något alldeles speciellt till jul och se hur hon förväntansfullt sliter upp omslagspappret. Ge bort en upplevelse i julklapp, som hon kan njuta av: En härlig middag, ett avkopplande spabesök, en äventyrlig vistelse eller en rolig aktivitet.

HITTA DEN PERFEKTA PRESENTEN

Julklapp till frun, väninnan, systern eller mamma

Julafton är en kväll då du kan sprida glädje bland familj och vänner. Låt henne njuta av en härlig upplevelse i det nya året, som ligger precis runt hörnet. Finns det ett bättre sätt att börja det nya året än med en upplevelse i julklapp, som hon kommer att minnas i lång tid?

Vi vill gärna inspirera dig med alla våra julklappstips, så du kan ge bort den bästa upplevelsen i julklapp. Är hon glad för att gå ut och äta, då kan du ge bort en brunch, lunch eller middag i julklapp. Se våra många mat och dryck upplevelser.

Kanske hon njuter av en wellnessupplevelse i avkopplande spaomgivningar och tycker om att skämma bort sig själv? Var först med den perfekta julklappen och ge bort ett spabesök i julklapp. Det kommer hon säkert att älska!

Är hon en äventyrare, så kan du ge bort en julklapp som är en utflykt i Sverige eller en miniresa ut i den stora världen. Ge bort en vistelse i julklapp till henne – se alla våra vistelser här.

Gillar hon att prova på nya saker och gör hon gärna roliga och annorlunda aktiviteter? Våra action upplevelsepresenter innehåller en mängd av trevliga aktiviteter som hon kan välja mellan. Hitta en rolig julklapp till henne.

Du kan också ge bort ett presentkort med saldo i julklapp, så hon själv kan välja mellan mer än 2500 underbara upplevelser.

ALLE ACTIVITEITEN

Lijstweergave

Stäng
För att kunna ge dig den bästa upplevelsen av www.smartbox.se använder vi cookies. Genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies. För mer information klicka här. Stäng
Stäng

Ange din e-postadress för att få information när #BONGO# finns i lager.