Kundvagnen är tom

Julklapp till föräldrar


GILTIG I 2 ÅR*
KOSTNADSFRI BYTESRÄTT**
SNABB LEVERANS

Har din mamma och pappa nästan allt vad de kan önska sig? Då kan det vara svårt att hitta rätt julklapp. Överraska dina föräldrar med en julklapp, som de inte har - en upplevelse! Oavsett om det är en stearinljus middag eller ett par dagars hotellvistelse i Sverige eller utomlands, kommer det att vara en minnesvärd upplevelse de har tillsammans.

DE BÄSTA JULKLAPPARNA TILL MAMMA OCH PAPPA

Ge dina föräldrar en julklapp som de kan njuta av tillsammans. Gillar dina föräldrar att gå ut och äta, men händer det inte så ofta? Ge bort en gastronomisk upplevelse - du väljer om det är en brunch, en god lunch eller en romantisk middag. Tycker dina föräldrar om traditionell svensk mat eller gillar de ett mer exotiskt kök? Med en julklapp från Smartbox kan de välja sin favoritmat!

Du kan också ge din mamma och pappa en weekendresa i julklapp – vistelsen kan vara i Sverige eller utomlands. Ge dina föräldrar en liten tillflyktsort där de kan njuta av en stund tillsammans med bara dem två.

En upplevelse i julklapp som kan delas med den som man älskar minns i lång tid framöver. Överraska dina föräldrar med en julklapp, som de kan dela och njuta av tillsammans.

Vill du veta mer om Smartbox? härkan du hitta svaren på dina frågor.

+ Visa mer

ALLE ACTIVITEITEN

Lijstweergave

Stäng
För att kunna ge dig den bästa upplevelsen av www.smartbox.se använder vi cookies. Genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies. För mer information klicka här. Stäng
Stäng

Ange din e-postadress för att få information när #BONGO# finns i lager.