Kundvagnen är tom

Skäm bort henne till jul:

Julklapp till flickvännen


GILTIG I 2 ÅR*
KOSTNADSFRI BYTESRÄTT**
SNABB LEVERANS

Ge bort en julklapp till din flickvän, som är en sann överraskning! Välj en upplevelsepresent som hon kan njuta av tillsammans med dig – bjud på en romantisk middag, en skön weekend i Sverige eller utomlands, eller skäm bort din flickvän med en skön spabehandling i julklapp.

Leverans till jul

Beställningsdatum Leveransdatum
Innan klockan 12:00 den 20/12 Levereras innan jul
Efter klockan 12:00 den 20/12 Levereras efter jul
E-Smartbox Omedelbart via e-post

Bra julklappar till flickvännen

Du vill gärna ge bort en personlig och unik julklapp till din flickvän, som hon kommer uppskatta. En julklapp som är speciell och som kommer varma långt in i det nya året. Ge bort en upplevelse i julklapp till din flickvän – en present från hjärtat.

Smartbox har många olika julklappar inom teman wellness, gastronomi, vistelser och roliga aktiviteter. Ge bort en julklapp till din flickvän inom det teman, som hon kommer föredra. Låt henne därefter välja vilken aktivitet hon önskar – en romantisk middag i Stockholm, en härlig spabehandling i Jönköping, en trevlig vistelse i Göteborg eller en äventyrsupplevelse i Åby.

Här hittar du svar på dina frågor.

ALLE ACTIVITEITEN

Lijstweergave

Stäng
För att kunna ge dig den bästa upplevelsen av www.smartbox.se använder vi cookies. Genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies. För mer information klicka här. Stäng
Stäng

Ange din e-postadress för att få information när #BONGO# finns i lager.