Ge bort en födelsedagspresent att minnas. Du finner en mängd minnesvärda upplevelser i Smartbox breda utbud av upplevelsepresenter. Det blir den perfekta födelsedagspresenten!

Födelsedagspresent - ge en upplevelse från Smartbox

Sport och aktivitet

Födelsedagspresent
Smartbox Sport och aktivitet

Köp din födelsedagspresent hos Smartbox. Smartbox Sport och aktivitet är den perfekta födelsedagspresenten till en person som gillar roliga upplevelser. Gokart, bowling, brunch, cykling eller salsa är några av de upplevelser som det går att välja bland.

Sport och aktivitet är en perfekt födelsedagspresent

1-2 personer | 79 upplevelser

 

450 SEK KÖP NU

Smakfullt

Födelsedagspresent
Smartbox Smakfullt

Smartbox Smakfullt är den perfekta födelsedagspresenten till två personer som gillar spännande dofter och smaker. Upplevelsepresenten låter två personer välja mellan en mängd olika provsmakningar. Allt från vin- och chokladprovning till provningar med olivolja, whisky eller kaffe.

Smakfullt är en perfekt födelsedagspresent

2 personer | 39 upplevelser

 

795 SEK KÖP NU

White Guide Sverige

Födelsedagspresent
Smartbox White Guide Sverige

En gourmetmiddag som födelsedagspresent. Smartbox White Guide ger två personer möjligheten att besöka en av Sveriges bästa restauranger och njuta av en flerrätters middag. Det är en present som passar perfekt till någon som uppskattar god mat.

White Guide Sverige är en perfekt födelsedagspresent

2 personer | 45 upplevelser

 

1350 SEK KÖP NU

Härliga hotell

Födelsedagspresent
Smartbox Härliga hotell

Den bästa födelsedagspresenten. Smartbox Härliga hotell gör det möjligt för två personer att övernatta på ett hotell någonstans i Sverige. Låt dem koppla av, sova ut, äta en god frukost och njuta av hotellets omgivningar.

Härliga hotell är en perfekt födelsedagspresent

2 personer | 56 upplevelser

 

995 SEK KÖP NU

> Alla upplevelsepresenter

Hitta en perfekt födelsedagspresent bland våra upplevelsepresenter!

Upptäck den perfekta födelsedagspresenten och välj bland ett stort utbud av upplevelsepresenter från Smartbox. Till högtidsdagen finns en mängd passande födelsedagspresenter som passar lika bra till en person som är aktiv och resglad som till personen som gillar goda smaker och avkoppling. Ge dina vän en chans att upptäcka något nytt och får skämma bort sig själv en stund genom att ge den perfekta födelsedagspresenten!

DET STÖRSTA UTBUDET Fler än 2.500 upplevelser1
ENKEL ATT ANVÄNDA Med Smartbox exklusiva tjänster
KVALITETSUPPLEVELSER Noggrant utvalda och utvärderade

SE NYHETER

Prenumerera på vårt nyhetsbrev med det senaste om Smartbox.

Din e-postadress blir insamlad av Smartbox Group Sverige med det enda syftet att skicka Smartbox nyhetsbrev och kampanjer. Du kan avprenumerera från dessa utskick när som helst genom att klicka på avprenumerera/ unsubscribe-länken, som finns längst ner i alla mejl.

Stäng

Ange din e-postadress för att få information när #BONGO# finns i lager.