Kundvagnen är tom

Skapa oförglömliga minnen på mors dag

PRESENTTIPS TILL FARS DAG


GILTIG I 2 ÅR*
KOSTNADSFRI BYTESRÄTT**
SNABB LEVERANS

Överraska din pappa på fars dag med en upplevelse i present! Vilken upplevelse kommer din pappa att uppskatta? Det vet du bäst – men vi vill gärna inspirera dig med våra många spännande presenttips till fars dag.

Originella presenter till fars dag

Är din far alltid redo till att lyssna på dig, när du behöver det? Är det din pappa, som alltid hjälpar till med att fixa praktiska saker i ditt hem och ger en hand när det är nödvändigt? Kanske han är världens bästa pappa! Fars dag är en dag, var du kan visa honom hur mycket du uppskattar din pappa. Ge bort en present som han kommer att minnas i lång tid framöver: En vistelse i Sverige eller utomlands, en härlig middag, en fartfylld aktivitet – du väljer vilken upplevelse, din pappa vill njuta av.

Kul att veta om fars dag

Fars dag kommer från USA och dagen har firats sen 1909. Inte alla länder firar fars dag på samma dag, men precis som i Norge och Finland, firar vi fars dag den andra dagen i November. Vi ger bort presenter till vår pappa på fars dag, vilket är det traditionella sättet att fira dagen på. Skolorna bidrog till att göra traditionen populär, och skolbarn uppmanades att rita något och göra små presenter till dagens anledning. Det är också populärt att fira fars dag med frukost på sängen, med pappas favoritfrukost och en present. Ge bort en fars dag present, som han vill uppskatta – välj mellan de många spännande upplevelsepresenter från Smartbox.

Hitta en present till fars dag inom ett tema: Vistelse, gastronomi, wellness eller en aktivitet!

ALLE ACTIVITEITEN

Lijstweergave

Stäng
För att kunna ge dig den bästa upplevelsen av www.smartbox.se använder vi cookies. Genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies. För mer information klicka här. Stäng
Stäng

Ange din e-postadress för att få information när #BONGO# finns i lager.