Byte och förlängning

Du kan byta din Smartbox här på hemsidan eller förlänga giltighetstiden.

Du kan byta din Smartbox här på hemsidan. Eventuell bytesavgift beror på när din Smartbox köptes och när den löper ut. Om det gäller en Smartbox som har 15S i produktkoden är bytet gratis inom giltighetstiden. Du får då en e-Smartbox, som innehåller samma upplevelser som den fysiska boxen, men utan boken och presentförpackningen. Vill du ha en fysisk box kan du välja det mot en avgift. Byt din Smartbox här: www.smartbox.se/exchange

Var uppmärksam på att du på hemsidan endast kan byta till en Smartbox av samma eller högre värde. Önskar du byta till billigare eller byta en till två, så måste du kontakta kundservice. Vänligen observera att det då tillkommer en administrativ avgift vid detta byte.

Du kan förlänga din Smartbox här på hemsidan. Eventuell avgift för förlängning beror på när din Smartbox köptes och när den löper ut. För Smartbox som har 15S i produktkoden gäller gratis förlängning inom giltighetstiden. Du får då en e-Smartbox, som innehåller samma upplevelser som den fysiska boxen, men utan boken och presentförpackningen. Vill du ha en fysisk box kan du välja det mot en avgift. Förläng din Smartbox här: www.smartbox.se/extend

Var uppmärksam på att du på hemsidan endast kan byta till en Smartbox av samma eller högre värde. : Önskar du byta till billigare eller byta en till två, så måste du kontakta kundservice. Vänligen observera att det då tillkommer en administrativ avgift vid detta byte.

Du kan förlänga din Smartbox på vår hemsida, se mer under "Kan jag förlänga min Smartbox". Var uppmärksam på att vi inte längre byter värdebevis med förfallodatum år 2009, 2010, 2011, 2012, 2013 och 2014.

Om du köper din Smartbox på vår hemsida www.smartbox.se har du alltid 14 dagars full ångerrätt mot uppvisande av giltigt kvitto. Efter 14 dagar kan du inte längre få pengar i retur, utan har istället möjlighet att byta till ett annat tema via hemsidan. Om du vill byta till en dyrare box betalar du själv mellanskillnaden.

Om din Smartbox är köpt hos våra återförsäljare är det deras bytesregler som gäller. Du har dock alltid möjlighet att byta eller förlänga på vår hemsida. Om det gäller en Smartbox som har 15S i produktkoden är bytet gratis inom giltighetstiden. Du får då en e-Smartbox, som innehåller samma upplevelser som den fysiska boxen, men utan boken och presentförpackningen. Vill du ha en fysisk box kan du välja det mot en avgift.

DET STÖRSTA UTBUDET Fler än 2.500 upplevelser1
ENKEL ATT ANVÄNDA Med Smartbox exklusiva tjänster
KVALITETSUPPLEVELSER Noggrant utvalda och utvärderade

SE NYHETER

Prenumerera på vårt nyhetsbrev med det senaste om Smartbox.

Din e-postadress blir insamlad av Smartbox Group Sverige med det enda syftet att skicka Smartbox nyhetsbrev och kampanjer. Du kan avprenumerera från dessa utskick när som helst genom att klicka på avprenumerera/ unsubscribe-länken, som finns längst ner i alla mejl.

Stäng

Ange din e-postadress för att få information när #BONGO# finns i lager.