Kundvagnen är tom

Ge bort kärlek med en Smartbox

Alla hjärtans dag presenter


GILTIG I 2 ÅR*
KOSTNADSFRI BYTESRÄTT**
SNABB LEVERANS

Överraska din kärlek med en upplevelsepresent, som ni kan njuta av tillsammans. Bjud henne eller honom på middag, en romantisk weekend eller njut av en mysig eftermiddag med spa och wellness. Ge bort en romantisk alla hjärtans dag present!

VAD ÄR ALLA HJÄRTANS DAG

Är man en tvättäkta romantiker råder det inget tvivel om att man gillar alla hjärtans dag. Älskar man blommor, choklad och rosaröda kort är man säkert också ett fan. Givetvis talar vi om alla hjärtans dag, Sankt Valentins dag, Valentine’s Day. Ja, kärt barn har många namn.

Den fjortonde februari varje år skickas mer rosor och kärleksbrev än någonsin. Par bokar bord på fina restauranger, tar långa promenader längs stranden och förklarar sin kärlek till varandra lite extra denna dag. Och det råder heller inga tvivel om att det utbyts en hel del presenter. För vad kan möjligtvis vara finare än att ge omtänksamma och gulliga presenter till de man bryr sig mycket om, en dag som denna?

En upplevelse till honom eller till henne är perfekt att ge bort på alla hjärtans dag och det visar verkligen att man bryr sig. Att kombinera det med blommor och choklad kommer verkligen att ge dig pluspoäng. Se våra tips på alla hjärtans dag presenter.

+ Visa mer

ALLE ACTIVITEITEN

Lijstweergave

Stäng
För att kunna ge dig den bästa upplevelsen av www.smartbox.se använder vi cookies. Genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies. För mer information klicka här. Stäng
Stäng

Ange din e-postadress för att få information när #BONGO# finns i lager.