Kundvagnen är tom

Till män

Vad gillar män? Hitta passande presenter till dina manliga vänner.

Bli inspirerad!

Till kvinnor

Vad gillar kvinnor? Hitta den perfekta presenten till dina kvinnliga vänner.

Bli inspirerad!

Till par

Hitta den perfekta presenten för två personer

Bli inspirerad!

Åldern spelar ingen roll

bortsett från när du ska välja present. Hitta en som passar, oavsett ålder!

Presentmottagaren är mellan

20-30 år Våra val

Presentmottagaren är i åldern

30 år Våra val

Presentmottagaren är i åldern

40 år Våra val

Presentmottagaren är mer än

50 år Våra val

Det finns alltid tillfälle att ge bort en present!

Under året ges många olika tillfällen att ge bort en present. Att hitta en passande kan vara en klurig uppgift, och just därför har vi sett till att ha något för alla, till alla slags tillfällen.

Julklappar

Vad är en bra julklapp? En massage, en weekendresa eller en god middag?

Vårt utbud

Alla hjärtans dag

Den du håller av förtjänar den bästa presenten. Vi hjälper dig att hitta den!

Vårt utbud

Hur väljer du rätt Smartbox?

Smartbox har ett brett sortiment av presenttips och upplevelser och du bör inte ha särskilt
stora problem att kunna välja ut en som passar till rätt person.

 

Fyra saker du kan tänka på när du väljer presentkort är:
1. Vem ska du ge det till?
2. Är mottagaren en, två eller flera personer?
3. I vilken anledning? - Födelsedag, julklapp eller annan trevlig händelse?
4. Hur mycket får det kosta?

1 Vem ska du ge Smartboxen?

Vem är mottagaren?
I vårt utbud av presentkort hittas något för alla, oavsett mottagare. Välj och vraka bland en mängd olika Smartboxar – alla med stora variationer! Fundera en stund över vem mottagaren är – vad har han eller hon för intressen, livsstil och ålder? Utifrån detta kan du hitta den optimala presenten.

• 20-30 år
När man är ung och är i 20 till 30-årsåldern har man ofta barnasinnet kvar. Man vill testa nya saker och uppleva äventyr av olika slag. Ofta begränsar ekonomin en att sväva ut för mycket. Här passar en present från Smartbox perfekt - kanske en med äventyrsupplevelser?
• 30-40 år
I denna ålder har de flesta en karriär, ett bra jobb och vet vad de vill göra och har även möjligheterna till det. Därför är det viktigt att du hittar ett presentkort som överraskar. Något som mottagaren uppskattar men själv inte skulle kommit på att köpa.
• 40-50 år
När man är i denna ålder är tiden mycket dyrbar. Man uppskattar att umgås med nära och kära de timmar man inte lägger på arbete och man uppskattar även att få slappna av. En Smartbox som innehåller något av dessa element passar perfekt.
• 50 år och över
När man har passerat den ärofyllda åldern av 50, har man det mesta i livet man kan önska sig. Man uppskattar det fina i vardagen, vilket gör en Smartbox med en gourmetmiddag - eller varför inte en vinprovning, till en optimal present.

2 Hur många personer är Smartboxen till?

 

En del tänker mycket över huruvida presenten är till en kvinna eller man. Vi anser att det inte är en viktig fråga, då en kvinna kan uppskatta en hel dag med att köra Ferrari och uppleva adrenalinkickar, och en man kan uppskatta en dag på spa. Det som är viktigt att tänka på är vad personen har för intressen och vad han eller hon uppskattar att göra. En annan viktig aspekt är om presenten ska upplevas av en person eller av två?

Presenttips för en person

När man ska ge en present till en person kan man välja en som passar dennes helt specifika intressen. Vi har fem olika teman, så här kan du helt säkert hitta något som prickar rätt!

Presenttips för två

En present till två personer ska inte bara glädja den ena, utan båda!
Var därför kreativ och hitta t.ex. en weekendresa var båda får möjligheten att njuta av upplevelsen till fullo.

2 Till vilken anledning är presenten?

Det finns många olika anledningar till att ge bort ett presentkort. Ibland gör man det bara för att man spontant vill visa sin uppskattning på ett bra sätt.

De vanligaste orsakerna till att ge bort en gåva eller en Smartbox är:

3 Hur mycket får det kosta?

En annan aspekt du måste fundera på när du ska ge bort ett presentkort är hur mycket det får kosta. Detta gör det enklare att välja rätt.

Att bestämma en budget på Smartboxen baseras även på:
1. Vem ska få den?
2. Vad är anledningen till presenten?:!
När det kommer till att ge sin partner eller en familjemedlem en present är det vanligare att man väljer att betala mer. Är det kollegor eller vänner betalar man generellt lite mindre. Julklappar brukar man ge många av och då har man ofta en lägre budget per paket. Detta kan komma att spela roll i val av presentkort.

Större händelser såsom födelsedagar eller Alla hjärtans dag ger stora möjligheter till en högre budget för färre presenter. Ett bra presenttips då man vill göra dagen speciell för den person man uppvaktar.

I slutändan är det att du visar din uppskattning genom att ge bort en upplevelse från Smartbox som är det viktigaste. Att du har tänkt till och ger bort något annorlunda som uppskattas av den som mottar presenten.

ALLE ACTIVITEITEN

Lijstweergave

Close
För att kunna ge dig den bästa upplevelsen av www.smartbox.se använder vi cookies. Genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies. För mer information klicka här. Stäng
Close

Ange din e-postadress för att få information när #BONGO# finns i lager.