Kundvagnen är tom

Villkor vid förlängning eller byte av din Smartbox

•Du kan förlänga eller byta din Smartbox direkt på www.smartbox.se. Beroende på när din Smartbox köptes kan en eventuell avgift tillkomma. Detta anges i så fall innan bytet slutförs.
•Observera att du vid byte av Smartbox mottar en e-Smartbox. En e-Smartbox inkluderar ett elektroniskt värdebevis till ett värde som motsvarar boxens värde. Notera att ett sådant värdebevis inte innefattar någon guidebok eller någon presentbox. Din e-Smartbox ger samma möjligheter som en vanlig Smartbox – skillnaden är att du mottar ditt värdebevis som en PDF-fil till din email. All information om partners och bokning hittar du på www.smartbox.se.
•Skulle du föredra att byta till en Smartbox med tillhörande guidebok och presentbox kan detta göras mot en avgift.
•Om priset på din nya Smartbox är högre än priset på din ursprungliga Smartbox betalar du även mellanskillnaden.
•Om du vill byta till en billigare Smartbox ber vi dig kontakta vår kundservice. Eventuell mellanskillnad återbetalas ej.
•Om du vill byta flera boxar mot en Smartbox ber vi dig kontakta vår kundservice.
•Vid frågor kontakta kundservice på 08 23 42 22 eller kundservice@smartbox.com. Observera att det tyvärr inte går att genomföra en förlängning eller ett byte direkt via telefon.

Observera! När det kommer en ny version av ett befintligt Smartbox-tema kan det ha skett en prishöjning. Önskar du förlänga giltighetstiden på din Smartbox kan den boxen således ha ett annat pris än versionen året innan. För aktuella priser se www.smartbox.se.

Om du har problem med att få din betalning godkänd bör du kontrollera med din bank att du har anslutit ditt kort till Verified by Visa/MasterCard Secure Code. Har du ej anslutit ditt kort kommer transaktionen att nekas.

 

ALLE ACTIVITEITEN

Lijstweergave

Stäng
För att kunna ge dig den bästa upplevelsen av www.smartbox.se använder vi cookies. Genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies. För mer information klicka här. Stäng
Stäng

Ange din e-postadress för att få information när #BONGO# finns i lager.