Kundvagnen är tom

PRESENTTIPS TILL FARS DAG


GILTIG I 2 ÅR*KOSTNADSFRI BYTESRÄTT**SNABB LEVERANS

Fars dag är den dagen på året då vi hyllar alla pappor för deras utomordentliga jobb med att uppfostra sina barn. Den inträffar den andra söndagen i november och i år (2016) är det den 13:e november. Den stora frågan är bara vad vi ska ge honom. Det är inte alltid lätt att hitta en present till pappa på fars dag - “Du vet, jag har redan allt jag vill ha …” - känns det igen? Sätt igång fantasin och inspireras av våra unika presentidéer.

Är pappan du ska uppvakta äventyrlig av sig har vi mängder med actionfyllda upplevelser, eller om han uppskattar mer av en gastronomisk upplevelse så har du paket som passar den mest kräsne finsmakaren.

+ Visa mer

Upplevelsepresenter till fars dag

Frukost på sängen och hemmakväll med favoritfilmen är bra möjligheter att visa hur mycket du uppskattar och tycker om pappa på fars dag. Men du kan kanske komma på något mer originellt, något som verkligen överraskar honom? En upplevelse betyder mycket, och pricken över i:et kan vara en upplevelsespresent på fars dag. Den skapar garanterat minnen som ni kan prata om på fars dag i flera år.

Kul att veta om Fars Dag

Fars Dag kommer från USA. Dagen har firats sen 1909. Fars Dag är inte samma dag i alla länder. Precis som i Norge och Finland, firar vi Fars Dag den andra dagen i November. Fars Dags presenter är enligt tradition det prominenta sättet att fira dagen. Skolorna bidrog till att göra traditionen populär, och skolbarn uppmanades att rita något och göra små presenter till dagens anledning. Nuförtiden firas Fars Dag ofta med frukost på sängen, med pappas favoritfrukost och en present. I många fall är Fars Dags present en slips, något som blivit ett “obligatoriskt” skämt i många familjer. Som tur är, finns det många andra spännande presenter. Ha så kul i att välja present till Fars Dag!

+ Visa mer

ALLE ACTIVITEITEN

Lijstweergave

Close
För att kunna ge dig den bästa upplevelsen av www.smartbox.se använder vi cookies. Genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies. För mer information klicka här. Stäng
Close

Ange din e-postadress för att få information när #BONGO# finns i lager.